www.Skaraik.blogg.se

Följ med på våran resa tillbaka till hockeytvåan. www.skaraik.se

Säsongen 2016/17

Kategori: Allmänt

Hej alla SIKare
 
Då var det dags igen. I morgon fredag är det seriepremiör för Skara IK. Det har hänt en hel del sedan det senaste inlägget gjordes här i bloggen. För att snabbt summera. Nya tränare har tillträtt, Greger Walette, Thomas Lilja och Jimmy Krusell. En ny trupp har formats och det ser väldigt spännande.  Kommer att ge ett nytt inlägg nästa vecka förhoppningsvis där ni läsare får veta lite mera om dem nya i föreningen.  Sen sist har också denna bloggen blivit en prisbelönad sådan. Vi lyckades vinna 1:a pris i NordiBets tävling "folkpucken". Utmärkelsen vi fick var "Sveriges bästa lokalhockeyblogg" och det var mycket tack vare den tidigare skribenten Viktor Svedberg som numera har bytt klubb.  Iår är det tänkt att jag Calle, och Rasmus Sundén som gjort comeback ska hålla i rodret på bloggen. Rasmus har tidigare varit en flitigt skribent i bloggen.
 
Under en lång försäsong har vi varit en stor träningsgrupp som har tränat och slitit sen i slutet på Maj och det känns fantastiskt att man kan lägga barmarken bakom sig.  Vi har spelat ett antal träningsmatcher under försäsongen bland annat mot Tibro IK och HC Lidköping.  Matcher som både visat våra ljusglimtar och det som vi behöver jobba på.
 
För att tala om vad som väntas är det först och främst en Division 3 serie som väntar. Den innehåller i årets upplaga lag som Borås Hc, Nittorps IK och HC Lidköping. En helt klart bättre serie än vad vi spelade i under förra året. För att se en komplett serie. Följ länken: http://stats.swehockey.se/ScheduleAndResults/Overview/7198
 
Finns så otroligt mycket att skriva om men jag väljer att hålla detta inlägget ganska kort. Som sagt, mer kommer.
 
Så glöm alltså inte, 19.30 i morgon. Då är det dags igen. Skara IK mot HCL. Det är derby, det är fredag och det är hockey i ladan. Kan det bli bättre?
 
Väl mött
/ #6
 
 
Kommentera inlägget här: