www.Skaraik.blogg.se

Följ med på våran resa tillbaka till hockeytvåan. www.skaraik.se

#30 vikarierar

Kategori: Allmänt

Som de flesta kanske vet så har #15 lämnat laget för att testa på lyckan i Skövde IKs J20 framöver. En fruktansvärt go gubbe och duktig hockeyspelare lämnar men hela laget önskar honom ett stort lycka till och vi hoppas att han återvänder till oss i framtiden.

I och med flytten av #15 måste någon assistera #6 i rollen som skribent på bloggen och av någon outgrundlig anledning så föll valet på mig. Jag ska göra några tappra försök att ge er en inblick i laget men kan inte garantera att det blir något att ha.

I söndags kom säsongens blott andra seger, detta efter 8-5 hemma mot Motala i en något svängig match. Jag tycker att vi bjuder på riktigt bra anfallshockey men våran defensiv lämnar lite mer att önska. Något som vi måste få ordning på tills ikväll då vi beger oss till Odenrinken och derby mot Blue Riders. Något annat anmärkningsvärt från i söndags var att #24 gjorde comeback på isen och stod dessutom för 1+1. Hur mycket han kommer att vara med i framtiden återstår att se, men vi är iaf glada att ha honom i laget, han tillför mycket både på och utanför isen.

Ikväll är det som sagt dags för derby och en match som har mycket att erbjuda. Vid vinst kommer vi med största sannolikhet att klättra en eller ett par placeringar och sedan är det bara att ånga på. Strax efter nio ikväll kommer förhoppningsvis Odenrinken fyllas utav tonerna från Skara IKs segerlåt "Chelsea Dagger"

http://www.youtube.com/watch?v=sEXHeTcxQy4

#30

Youtube

Kategori: Allmänt

Det här är utan tvekan den bästa videon på youtube.

http://www.youtube.com/watch?v=FTLgHEtG6JM

/#6

Utkast: Oct. 27, 2012

Kategori: Allmänt

Först och främst så vill jag säga att resultatet från gårdagens match inte speglar matchen alls. Vi gick ut med fart och spelade en helt okej första samt andra period. Vi drar på oss några onödiga utvisningar och man kan säga att luften går ur oss efter 4-3 och 5-3 målet. Men vi vinner som ett lag och vi förlorar som ett lag. Matchen är redan glömd och idag tränade vi. På träningen hade alla högt tempo och det syns att vi är revanschsugna. Tankegångarna i laget är positiva och alla är överens om att vi ska vända på steken.
I morgon är det dags igen! Motala hemma. Kom ner och stötta oss! Publiken är ändå den 6:e spelaren som gör en lite extra taggad.
Ha en trevlig lördag alla SIK:are
/ #6