www.Skaraik.blogg.se

Följ med på våran resa tillbaka till hockeytvåan. www.skaraik.se

#30 vikarierar

Kategori: Allmänt

Som de flesta kanske vet så har #15 lämnat laget för att testa på lyckan i Skövde IKs J20 framöver. En fruktansvärt go gubbe och duktig hockeyspelare lämnar men hela laget önskar honom ett stort lycka till och vi hoppas att han återvänder till oss i framtiden.

I och med flytten av #15 måste någon assistera #6 i rollen som skribent på bloggen och av någon outgrundlig anledning så föll valet på mig. Jag ska göra några tappra försök att ge er en inblick i laget men kan inte garantera att det blir något att ha.

I söndags kom säsongens blott andra seger, detta efter 8-5 hemma mot Motala i en något svängig match. Jag tycker att vi bjuder på riktigt bra anfallshockey men våran defensiv lämnar lite mer att önska. Något som vi måste få ordning på tills ikväll då vi beger oss till Odenrinken och derby mot Blue Riders. Något annat anmärkningsvärt från i söndags var att #24 gjorde comeback på isen och stod dessutom för 1+1. Hur mycket han kommer att vara med i framtiden återstår att se, men vi är iaf glada att ha honom i laget, han tillför mycket både på och utanför isen.

Ikväll är det som sagt dags för derby och en match som har mycket att erbjuda. Vid vinst kommer vi med största sannolikhet att klättra en eller ett par placeringar och sedan är det bara att ånga på. Strax efter nio ikväll kommer förhoppningsvis Odenrinken fyllas utav tonerna från Skara IKs segerlåt "Chelsea Dagger"

http://www.youtube.com/watch?v=sEXHeTcxQy4

#30