www.Skaraik.blogg.se

Följ med på våran resa tillbaka till hockeytvåan. www.skaraik.se

Bloggen lever.

Kategori: Allmänt

Läs och häpna, ett nytt inlägg i bloggen. Får be om ursäkt får uteblivna spelarpresentationer. Skribenten, vilket är jag, #6, har helt enkelt kommit in i en skrivformsvacka. Men för att ta igen detta så har jag en plan. I veckan tänker jag ta och intervjua 4 spelare och således kommer det bli ett inlägg per spelare, tors, fre, lörd och sönd. Kanske inte det optimala men man får göra det bästa av situationen om man inte sköter sig. 

En lite statusupdate från laget. Vad gör vi tillsammans förutom att spela hockey?
Jo igår satt vi och lyssnade på ett motivationsföredrag, mycket intressant och givande. Efter det så serverades det mat och gott var det. Vill tacka alla som arragerad detta åt oss i laget. 
 
Här är en bild på alla samlade, nöjda, glada och taggade till söndagens derby.
 
 
/ #6

Spelarpresentation nummer 4. Oskar Amnér #24

Kategori: Allmänt

Då var det tisdag. Veckans höjdpunkt här på bloggen. Vad betyder Tisdag? Tisdag innerbär ett nytt inlägg som betyder en ny spelarpresentation. Denna gången är det dags för SIKs lillstora hunk från Sveriges huvudstad, låt mig presentera, #24 Oskar Amnér. 
Namn: Oskar Amnér
 Nummer: # 24
 Position: Högerback
 Moderklubb: Nynäshamn 
 Favoritmat: Lammkött
 Vad ser du helst på TV? Fick inget svar, han kollar nog inte på tv  :/
 Vem är lagets tomte? Philip Tuusa  #4 
 Vem är lagets svärmorsdröm? Citat  "Jag såklart" 
 Civilstatus : Livsnjutare
 
5 snabba med Hunken
Blond eller brunett: Båda, man tager vad man haver. 
Lång och slapp eller kort och rapp? Kort och rapp.
Hollywoodfruar eller Ensam mamma söker? Hollywoodfruar.
Gunilla Persson eller Maria Montazami? Anna Anka
Mål eller assist: Assist
 

Dessa rader jag skriver har nästan blivit ett par klagorader, därför i vanlig stil ska jag skriva några kristiska rader gentemot #24.
Oskar Amnér, var det alltså, även kallad hunken (?), frågar man #11 om det så kan det bli liv i luckan. Detta ständiga samtalsämne som aldrig kommer kunnas läggas till handlingarna. Kanske dags för en rösttävling här på bloggen så får vi det ur världen. 
Kan man kalla #24 tidsoptimist, kanske? Jag sätter gärna inte stämplar på folk men jag har aldrig varit med om någon spelare som varit så nära förseningsböter så många gånger, men klarar sig alltid i sista sekunden. Tidsoptimist eller en effektiv tidsplanering? Jag skulle nog säga en släng av båda ;)
 
Släng in lite kommentarer om dessa spelarpresentationer och säg vad ni tycker!
Ha de gött 
#6
 
 

Spelarpresentation nummer 3. Niclas Svedberg #27

Kategori: Allmänt

Då var det dags igen. Jag har fått lite påbackning pga att jag inte har en regelbunden dag då jag kör en spelarpresentation. Jag sade att tisdagar var dagen så jag ska försöka hålla mig till den. Åter till spelarpresentationen.
Idag är det dags för spelaren med den snyggaste frisyren och den som har störst chans till att vara en bra tomte på julafton för det jävla skägget sköjjar man inte bort, låt mig presentera #27, Niclas "Senior" Svedberg. 
Namn: Niclas Svedberg.
 Nummer: # 27
 Position: Högerback
 Moderklubb: Skara IK.
 Favoritmat: Mammas mat
 Vad ser du helst på TV? Californiacation och Sport
 Vem är lagets tomte?  Erlings pöjk (#19)
 Vem är lagets svärmorsdröm? Oscar Amner (#24)
 Civilstatus : Löjligt singel (Mammor skulle tydligen höra av sig)
 
5 snabba med Svedberg
DJ Stokk eller Pipex: Pipex
Lång och slapp eller kort och rapp? Lång och slapp
Hollywoodfruar eller Ensam mamma söker? Ensam mamma söker.
Gunilla Persson eller Maria Montazami? Anna Anka
Mål eller assist: Assist
 
Som alltid faller det ganska självklart att jag skriver några rader om personen i fråga, Niclas. Det är ganska svårt att försöka kritisera #27 för gör man det så får man oftast veta det ganska snabbt. Men om man ska in och peta i detaljer så kan jag tycka att Niclas plats i omklädningsrummet ser förjävlig ut. Ligger saker precis överallt. Han följer helt enkelt inte ordningsreglerna i omklädningsrummet, där det står klart och tydligt, "Inga saker på banken eller golvet" . Känns lite jobbigt att behöva anmärka på det då han snart är 40 fyllda. Ingen ordning, TRÅKIGT.
 
På tisdag kommer nästa spelarpresentation
Ha de / #6