www.Skaraik.blogg.se

Följ med på våran resa tillbaka till hockeytvåan. www.skaraik.se

Uppehåll..

Kategori: Allmänt

För tillfället är det juluppehåll med matchandet, så nu får vi trampa i skorna tills den 8 januari då det är dags för sista rundan av serien. För tillfället ligger vi på en femteplats, dock serien är riktigt jämn men jag hoppas att vi skall lyckas behålla en placering på tabellens övre halva.

Superbloggaren #10 är just nu och tränar upp sig med Skövde IK, det behöver han efter alla kebabtallrikar han rundar av kvällarna med. Å andra sidan kanske han behöver ett par kebabtallrikar för det är ju inte Sveriges bitigaste vi snackar om, så det går nog jämnt upp för honom.. Skillnad är det för en annan!
Bröderna Svedberg trodde dock att Gus inte vågar åka till Skara pga Arsenals förlust i helgen och därav inte vågar möta gliringarna i omklädningsrummet.

Julafton på lördag, spännande! Undrar om jag har varit snäll så tomten kommer med några klappar till mig också?

/#1

Skönt!

Kategori: Allmänt

Årets sista match slutade med en fin 4-3 viktoria. Väldigt starkt att vinna borta mot Bäcken trots att vi var kort om folk. Klasson ryckte i sin och Tobbes interna måltävling och leder nu med 6-4. Fortsättning följer efter jul, men klart är att Klasson nu är i Pole position! Innan matchen menade Walle på att det var extra viktigt att vinna i och med att kontraktet skulle vara säkrat då. Annars hade vi kunnat komma sist om Lidköping vann resten samtidigt som vi torskar resten. Aja, bra försök ändå Walle! Filip hade också räknat. Efter matchen pratade han om att vi redan nu tagit lika många poäng nu som vi tog totalt ifjol! Då får man räkna bort fjolårets matcher mot LiNköping. Vet inte om det stämmer men väljer i det här läget att lita på honom! Det är inte så illa, det är till och med bra! Årets Skara är lite mindre flipp-pass och lite mer Bang for the Buck! Vi går nu på jullov men tränar nästa vecka med om jag förstått saken rätt. Bloggen kommer fortsätta jobba ett tag till men det kan bli ett litet, litet uppehåll. Vi får se. Jullov som 4:a, eventuellt 5:a. Det är godkänt i min värld! Det är väldigt jämnt i serien och som jag ser det gäller det att undvika 7:e och 8:e platsen då Västervik och Tyringe ser rätt starka ut i den södra ligan. Dom andra lagen verkar rätt jämna, ungefär som i våran serie ungefär. Det är långt kvar till Play-off så ingen idé att spekulera för mycket i det nu.
Planering om Bordshockeyturneringen fortsätter, bord är prio 1. Kommer bli roligt!
Nu ska jag fortsätta njuta av min Cupcake, kaffe och gårdagens seger. Ha det bra allihopa!
/ #10

Sista bästa

Kategori: Allmänt

Hade igår ett kanoninlägg (i mitt tycke) där jag jämförde elitserien och div 2. Två helt olika världar men det var det som gjorde det intressant. Tyvärr försvann det någonstans och jag han inte skriva det igen. Ska putsa på det, göra det ännu lite bättre och återkomma med det senast innan jul. Hoppas jag. En annan sak jag tog upp är att jag håller på och planerar en bordshockeyturnering där vi ska kora 2011 års mästare i Skara IK. Patrik seglade igår upp till favorit i försnacket. För min del ska jag försöka träna lite mot brorsan hemma. Inget vidare motstånd men det kan vara skönt att smyga igång lite efter ett lång uppehåll.

Bäcken borta idag, sista matchen för i år. Ska bli kul förstås. Ny hall men det är inget jag gillar jättemycket. Jag gillar när man vet hur det ser ut och man har sin plats. Hur som helst, det är inget stort problem!

Trodde att HBOs Road to the Winter Classic skulle ha kommit idag men har inte hittat det. Ännu. Har inte letat så mycket men jag hoppas att något geni i laget har med sej en dator så vi kan kolla på vägen. Jag tingar bästa platsen i vilket fall!

Det får räcka för idag, håll tummarna för oss ikväll!
/ #87... ne just det, 10 var det ju!