www.Skaraik.blogg.se

Följ med på våran resa tillbaka till hockeytvåan. www.skaraik.se

Den som väntar på något gott...

Kategori: Allmänt

Efter en längre tid av inaktivitet här på bloggen kände jag nu att det var dags att skriva av mig lite. Anledningen till varför vi har varit dåliga på att skriva har jag tyvärr inget bra svar på. Kanske för att vi det senaste gått lite trögt i serien med tappade poäng och annan skit, vad vet jag.

Den senaste tiden har vi blandat och gett väldigt mycket. Seger med 3-0 hemma mot Töreboda följdes upp med 6-2 förlust borta mot Hanhals. Dessutom åkte ett något underbemannat lag iväg till Motala och fick pisk i förlängning efter en katastrofalt dålig förstaperiod. Visserligen kanske vi förtjänade att vinna egentligen men i slutändan handlar det ju trots allt om att göra fler mål än motståndaren. Nu känns det dock som att vi kommit igång en aning och efter en makalös vändning mot Falköping(1-5 till 5-5) lyckades vi knipa extrapinnen i sudden. Detta följdes idag upp med en kanoninsats hemma mot Ulricehamn där hela laget jobbade för varandra och visade att vi är betydligt bättre än vad tabellen visar.

Nu väntar Vänersborg i sista omgången innan juluppehållet och en seger där skulle betyda otroligt mycket. I och med segern idag ligger vi nu "bara" 6 poäng utanför play-off strecket vilket inte alls är ett omöjligt avstånd. Fortsätter vi spela som vi gjorde ikväll kommer poängen att trilla in under sista tredjedelen utav serien, det är jag helt övertygad om.


#30