www.Skaraik.blogg.se

Följ med på våran resa tillbaka till hockeytvåan. www.skaraik.se

Seger i Ladan

Kategori: Allmänt

Igår så kom en efterlängtad seger mot Töreboda, matchen slutade 3-0 till hemmalagets favör.

Det bjöds inte på något finlir med det räckte ändå för tre poäng.
Återigen så spelades Chelsea dagger i Skara Ishall och vi är helt klart påväg i rätt riktning.

Förlust mot Varberg!

Kategori: Allmänt

Seriens tuffaste bortamatch slutade i torsk. Slutresultatet skrevs till 4-1 i hemmalagets favör vilket är något missvisande. Vi gör en kanonmatch i 2 1/2 period men har tyvärr inte turen med oss när det kommer till avsluten. Vi missar bland annat två straffar(Alex,Lilja) och flera andra fina lägen. Deras 3-1 kommer i tom kasse med bara några minuter kvar och tyvärr så kliver vi av isen i detta skedet och dem hinner även med att göra 4-1 strax efter.

 

En poäng igår hade inte varit oförtjänt för 5 öre, hela laget kämpar på som om de vore säsongens sista match och våran defensiv har blivit otroligt mycket bättre dem senaste omgångarna. Något som gör mitt och Emils jobb i bak betydligt tacksammare.
Matchens lirare: Patrik Johansson

 

Träningsledigt idag för att sedan köra ett lättare pass imorgon innan vi tar emot Töreboda på Söndag. Töreboda vann senaste mötet så här har vi revansch att utkräva. Spelar vi som vi gjorde igår så kommer de vitklädda få de väldigt svårt att hänga med.

#30

Alingsås borta, GIK hemma

Kategori: Allmänt

Längesen ett inlägg, men ska försöka summera de gångna matcherna på ett bra sätt.
Alingsås borta spelade vi riktigt bra ishockey i två perioder där vi inte släppte till mycket. Styrspelet fungerade bra och vi släppte endast fyra skott på två perioder. 1-3 ledde vi med inför tredje perioden. I tredje så drar vi på oss allt för mycket utvisningar och därmed bjuder in Alingsås i matchen igen och således kvitterar de och tar sedan också ledningen. Alingsås drar också på sig en utvisning i slutminuterna och där hänger vi ett genom #4. Matchen går till förlängning där jag tycker spelet är ganska ojämt men Alingsås sätter dit en puck och avgör matchen.
För att tillägga så är Alingsås Hockey riktiga dåliga vinnare. Vill inte dra hela laget över en kant men en handfull spelare ägnade tiden efter matchen för att håna oss. Pinsamt Alingsås, Pinsamt.

Matchen hemma senast mot GIK var en lyckad sådan. Vi tar med oss 3 poäng. Vi spelar ingen skön hockey men vem fan bryr sig när vi tar med oss 3 pinnar. Det är ju det som räknas. Vill lyfta fram våran målvakt #30 som var briljant denna match.

Ikväll är det träning igen för laget.
Ha en trevlig dag!
/6