www.Skaraik.blogg.se

Följ med på våran resa tillbaka till hockeytvåan. www.skaraik.se

Start

Kategori: Allmänt

Hej allihopa!
Vi har nu tränat 8 ispass i Skara ishall och förra tisdagen alltså den 6/8drog vi igång ordentligt och det var bra närvaro på de 2 träningarna den veckan med 19 man på första och 18 på andra träningen.

Nytt folk som har tränat med oss är en back som senast spelade i Falköping vid namn Oskar. Som jag har sett så är Oskar en följsam spelare i försvarsspelet som inte är rädd för att använda kroppen. Han har även goda kvaliteér i det offensiva spelet, vi får se om han kommer att signa eller icke.

Även en forward ifrån Finspång har gjort en träning med oss med namnet Filip. Filip är en spelare med bra skridskoåkning som hade bra speed på grillorna.

En till back vid namn Oskar har också tränat med oss. Oskar som senast spelade i Haninge i Stockholm var en otroligt bra back. Det jag förundades mest av var att han knappt gjorde några misstag och hade en otrolig blick för spelet.
 
Vi har även en nygammal kille som tränat med oss under veckan, Martin Nordqvist heter han. Martin är en power-forward som älskar att tacklas och ta skitjobbet. En kille som jag hoppas skriver på!


Nästa vecka är det hela 4 träningar, måndag, tisdag, onsdag och torsdag. Kom gärna ner till hallen för att se oss i SIK träna.
// VS