www.Skaraik.blogg.se

Följ med på våran resa tillbaka till hockeytvåan. www.skaraik.se

Gårdagens match och lite annat

Kategori: Allmänt

Tung förlust igår med 4-2 mot Ulricehamn. Jag tycker inte att  vi spelade på topp, det var ingen dålig match från våran sida, men inte heller den där fullträffen. Vi saknade det där lilla extra som verkligen behövs om man ska slå serietvåan. Dessutom tycker jag Ulricehamn har en del flyt. Positivt var ju i alla fall att vi gjorde två snygga mål. Jag orkar faktiskt inte fördjupa mej mer i den matchen nu. Det var bara 3 förlorade poäng, det finns fler att spela om. En annan positiv sak med Hockey är ju att det alltid kommer en ny match. Det är bara kariärens sista match som är den sista. Den vill jag gärna vinna, annars har man alltid en ny match på sej att rätta till det som var dåligt. Alltid en ny match på sej att ta tre poäng. Just tre poäng ska vi ta på onsdag, i alla fall om jag får bestämma!
Nu är det snart dags för träning. Räknar med att det blir full fart . Något som är speciellt med det här laget är lagmoralen. Det känns skönt att veta att stämningen kommer vara bra även idag trots förlusten igår. Att vi verkligen är ett LAG kommer behövas dom kommande två veckorna. Det är många svåra och viktiga matcher nu, men jag tror det gynnar oss. Dessutom börjar idag den stora insamlingen till travet på lördag. Det är ju hemmaplan för oss på travet och planen är att vi ska åka ut till Axvalla och kolla på lördag. Än så länge vet jag att Ada och Lilja är med. Räknar med fler av grabbarna även om det gnällts en del på resultatet det senaste. Så nu gäller det att vi samlar ihop riktigt mycket pengar som vi förhoppningsvis kan investera i ett Miljonsystem. Jag tycker att det hänger en supervinst i luften, men jag kan inte garantera något.
Nej, nu ska jag käka och sen plocka upp succè-målvakten Hallèn. Dags för träning.
En spelare med fart, teknik och framför allt tyngd!
Som bonus idag avslutar jag med en bild på ryssen!
/#10

Ledig lördag

Kategori: Allmänt

Sitter just nu och kollar Chelsea - Wolverhamton. Håller såklart tummarna för en skräll, men det känns inte så troligt. Väntar på att Filip ska komma och plocka upp mej så vi kan åka ner till Klasson och kolla lite fotboll och hockey. Kanske hinner vi även med någon match på FIFA eller NHL. Arsenal spelar ju också och det vill man absolut inte missa. Tidigare idag var jag nere i Billingehov och kollade på brorsan när han spelade match. Han spelar i Skövdes J20 lag. Dom fick i alla fall stryk med 4-1 så nu blir det ingen mat för han.
Vi är alltså lediga idag. Ifjol hade jag lite svårt för att vara ledig dagen innan match men i år är jag lite mer van vid det och tycker faktiskt att det är ganska skönt. Man får en helt ledig dag med varken hockey eller jobb att tänka på.
I morgon börjar en intensvi matchperiod med matcher i princip varannan dag. Då är det nog viktigare än någonsin att få en helt ledig dag då och då för att få tänka på lite annat. Så tror jag i alla fall och jag det är nog många i laget som håller med mej.
Har egentligen inte så mycket mer att skriva, än att jag hoppas att det blir mycket folk i hallen i morgon när seritvåan kommer på besök! Trots Tomteparader och handbollsmatcher och allt vad det är folk pratar om. Men å andra sidan, går man hellre på tomteparad än att kollar ishockey, ja då vet jag faktiskt inte. Då behöver man nog inte komma ändå!
/ #10

Allt visas inte i statistiken..

Kategori: Allmänt

Snart dags att börja jobba för sista dagen den här veckan, skall bli skönt med helg där första advent väntar och snart går vi redan in i vintertidens vackraste månad December.

Tänkte spinna vidare på statistik och att för förtroende ger självförtroende som i sin tur ger framgång som Gus pratade om häromdagen, men tvärtom och prata om dem som inte har samlat på sig massa pinnar i poängprotokollet. Jag pratar mycket för grabbarna som kommer från juniorlaget, som #14, 19, 6, 21. Killar som jag verkigen tycker kämpat till sig en plats och visat att dem kan om dem vill. Även goalie #30 M.Andersson, såg inte #30 jättemånga gånger förra säsongen men det lilla jag såg då och ser nu så måste jag säga att han har utvecklats väldigt mycket! Även lite mer rutinerade herrar som Svedberg den äldre, V.Andersson, Tdam, A.Larsson och F.Olsson vill jag ge cred.. Även om dem inte öst in poäng... än! Tänk F.Olsson spelat back hela sin karriär, då hade han spelat högre upp än div2!

När vi ändå snackar lite om bebisarna i laget kan jag berätta att det är ett j#!¤a kackel längst ner i omklädningsrummet, där jag tillsammans med de flesta Skaragrabbar sitter. Fick en fråga senast i tisdags av våran materialare hur jag står ut med dem.. Tror även denne materialare får undersöka med vattenpass om inte omklädningsrummet lutar när både jag och #6 sitter längst nere i rummet, måste bli tungt!

Dags för arbete!

/#1