www.Skaraik.blogg.se

Följ med på våran resa tillbaka till hockeytvåan. www.skaraik.se

Spelarpresentation nummer 2. Jonas Krantz # 10

Kategori: Allmänt

Då var det återigen dags för er läsare att få lära känna ytterligare en spelare i SIK. Den här gången är det dags för däckkrängaren från Falköping, låt mig mig presentera Jonas Krantz # 10.
 
 Namn: Jonas Krantz
 Nummer: # 10
 Position: Center
 Moderklubb: Skövde IK.
 Favoritmat: Plankstek
 Vad ser du helst på TV? Trav
 Vem är lagets tomte?  Okke Stokk. (#17)
 Vem är lagets svärmorsdröm? Anders Larsson (#11)
 Civilstatus : Sambo
 
5 snabba med Krantz:
DJ Stokk eller Pipex: Pipex
Blond eller brunett? Brunett. 
SHL eller NHL? NHL.
Hollywoodfruar eller Ensam mamma söker? Ensam mamma söker.
Mål eller assist: Mål.
 

Får slänga in några väl valda om denne Jonas Krantz. Han utsåg sig själv till lagets pappa i ett tidningsreportage häromveckan. Jag vet inte om det är så bra att göra det "Johan" när man själv inte håller städveckor i omklädningsrummet. Vill inte vara den som säger det men, TRÅKIGT.  Om man skulle fråga #10 varför han nu inte städade, kan jag nog satsa på ett svar i denna stil, "Varåra, då äre la så" i en klassik Jan Banan dialekt. 
 
 
 

Spelarpresentation nummer 1. Anders Larsson # 11

Kategori: Allmänt

Den första spelarpresentationen är här. Dags att lära känna A-lagets spelare och varför inte börja med SIKs egna Yao ming. Låt mig presentera Anders Larsson.
 
 
 
 Namn: Anders Carl Larsson.
 Nummer: # 11
 Position: Vänsterforward.
 Moderklubb: Skövde IK.
 Favoritmat: Thaimat/Kinamat.
 Vad ser du helst på TV? Big bang theory
 Vem är lagets tomte?  Okke Stokk. (#17)
 Vem är lagets svärmorsdröm? Oskar Amnér.
 Civilstatus : Singel. (Han är jättesingel) 
 
5 snabba med Larsson:
Kort och rapp eller lång och slapp? Lång och slapp (Hockeyklubban)
Blond eller brunett? Blond.
SHL eller NHL? NHL.
Hollywoodfruar eller Ensam mamma söker? Ensam mamma söker.
Mål eller assist: Mål.

För att göra denna presenation rättfärdigad så krävs det lite yttligare information om denne Larsson. Ända sen #24 kom till SIK har Larsson varit deppig. Han blev retad och nedflyttad från sin hunk-tron. Han var ju självutnämnd hunk i laget, han VAR det. Nu kallas han ex-hunken. Den tog illa på Larsson, det har alla märkt. TRÅKIGT.

To be continued.....
/ #6
 
 
 
 

Kämpa

Kategori: Allmänt

I onsdags åkte vi på ett bakslag, ett rejält bakslag. 0-14 mot Boro Vetlanda, det finns egentligen inte så mycket att säga om matchen. Vi var bra med första 7-8 minutrarna, vi var absolut inte sämre än Boro. Men sen händer något, misstagen kommer och med det också målen. 5-0 efter första perioden och så var den matchen. Jag menar, hur ofta reser man sig från 5-0 efter en period när man dessutom förlorat matchen innan med 10-3? Tungt.

Vi har alltså släppt in 24 puckar på 2 matcher, och det har vi i laget fått höra från alla håll och kanter. Tungt.

De 3 första omgångarna så är det riktigt bra lag som står på andra sidan isen, som jag personligen tror kommer vara med i toppen och slåss. Tungt.

Jimmy Modén, våran kapten, blev skadad sista matchen innan seriespelet. Johan Hallén och Rasmus Sundén stod redan på skadelistan och alla 3 behövs verkligen. TUNGT.

MEN, det är som det är. Nu är vi här och det är vi som ska göra det. Vi har målet att hänga kvar i div.2 och det ska vi fanimej göra. På gästboken så skriver folk att vi ska skämmas och att styrelsen ska värva spelare. Jag är stolt över att få representera Skara IK, alla i laget är kanonkillar och vi har jävligt roligt ihop. Vi i laget vet vad som gäller, vi har inte det starkaste laget på pappret. Vi är unga och orutinerade de flesta av oss, men vi ska kriga, vi ska kriga hela vägen, 32 matcher + ett kval. Ni ska aldrig få stå på läktaren och tycka att vi inte gjorde vårt bästa. Då gäller det också att ni står på läktaren, att ni kommer ner till hallen för att stödja oss. Vi behöver det. Vi ska klara detta, VI som förening ska stå starka och klara div.2 kontraktet. Glöm inte att serien är lång och det är många poäng kvar att spela för.

Ikväll är det match, HC Dalen eller "Real Dalen" om man så vill är det som står på andra sidan. Dalen är ett riktigt bra lag. Vi ska göra vad vi kan + lite till. Idag ska vi jobba i 60 minuter så får vi se hur långt det räcker.

// # 22