www.Skaraik.blogg.se

Följ med på våran resa tillbaka till hockeytvåan. www.skaraik.se

Inför Tidaholm

Kategori: Allmänt

På torsdag är det dags för vår andra raka bortamatch där vi går för vår fjärde raka trepoängare. Det finns en skön trygghet och harmoni i laget som gjort oss stabila och framgångsrika de senaste veckorna. Tidaholm ligger på sista plats men kommer med all sannolikhet att göra allt för att förstöra för oss och för att själva avsluta på ett snyggt sätt.
 
Talar emot oss:
- Kanske de tre segrarna på ett sätt. De kan göra att vi känner oss lite för trygga och lite för stabila som i sin tur kan göra att vi inte tar jobbet som krävs. Tidaholm är inget dåligt lag utan de har många bra spelare, inte minst deras förstakedja som gjort 90% (typ) av deras mål.
 
- Underskattning har visat sig vara en sak som vi haft lite svårt för. Men med tanke på hur viktig matchen är så ska det väl krävas mycket för att vi inte ska ladda upp precis som inför varje match?
 
- Våra utvisningar. Vi tar ofta en hel del klantiga utvisningar och får Tidaholm fart på sitt powerplay så kan dom straffa oss rejält. Det gäller att se upp och göra jobbet som krävs för att vi ska hålla oss borta från utvisningsbåset.
 
Talar för oss:
- Tryggeten. Iochmed de tre senaste segrarna så har vi, som jag skrivit innan, skaffat oss trygghet i truppen. Vi vet att vi kommer att få chanser om vi har rätt värderingar och spelar enligt vår gameplan.
 
- Tidaholm har under våra senaste möten de två senaste säsongerna bara knipit en poäng mot oss, och det var senast vi mötte dom borta i Tidaholm. Vi vann till slut på straffar efter en sen kvittering. Så detta talar ju för oss, vi vet hur vi ska slå dom och vet också att vi har gjort det förr. Vi vann senaste matchen mot dom på hemmaplan med 6-0 och det lär sitta kvar i deras skallar, hoppas de inte förvandlar det till tändvätska bara.
 
- Betydelsen. Matchen är bra mycket viktigare för oss än vad den egentligen är för dom, i alla fall rent poängmässigt. Dom kan varken komma upp eller ner och har ingenting att spela för, men som sagt så vill dom väl såklart avsluta snyggt och förstöra för oss.
 
Jag hoppas att vi kommer att se många SIKare på läktaren precis som senast i Tidaholm, vi ses på torsdag! nedsläpp 19:00.
 
/ #10
Kommentera inlägget här: