www.Skaraik.blogg.se

Följ med på våran resa tillbaka till hockeytvåan. www.skaraik.se

Inför GIK hemma.

Kategori: Allmänt

God morgon SIK-vänner.
 
Har precis kommit till jobbet och har en stund att göra ett "inför" inlägg innan det är dags att göra skäl för sina pengar.
 
Ikväll tar vi emot Göteborgs IK i den anrika ladan. Ska bli en väldigt rolig match att spela då det är ytterst viktigt för oss att ta poäng.
Igår innan träningen så hade vi ett snack  där vi gick igenom vad som krävs av oss som spelare för att vi ska kunna ta just 3 poäng. Först och främst tog vi med oss det positiva från söndagens möte där vi alla var överens om två saker. Våran vilja och intensitet, vi åkte skridskor i 60 minuter. Men det vi ska gnugga vidare på är våra avvägningar där vi får bedöma ett potentiellt styr eller checkingläge. I söndags var det som tidigare nämnt, "raggarhockey" där våra avvägningar inte riktigt var 100 % 
 
Vad kan vi förvänta oss av GIK då?
 
Ett lag som gör mycket MÅL. Det är laget som gjort mest mål i Alltrean med hjälp av deras extremt puckskickliga forwards. Men det är också laget som har släppt in mest mål vilket tyder på att deras rockstjärnor inte riktigt vill göra jobbet i egen zon. Vilket vi ska se till att utnyttja. Jag vet att om vi bara gnuggar vidare på det positiva vi byggde upp i söndags så kommer detta att lösa sig.
 
Nu hoppas vi på att NI, som läser detta tar er ner till ladan i afton och hejjar fram oss till 3 poäng.
Och glöm inte att köpa 50/50 lotter för chans att vinna "storpotten" när vi möter Uddevalla söndagen den 14 februari hemma i ladan . Tidigare år har vinstsumman övergått 10000 kr.
 
Väl mött ikväll, #6
 
 
Kommentera inlägget här: