www.Skaraik.blogg.se

Följ med på våran resa tillbaka till hockeytvåan. www.skaraik.se

Fredag!

Kategori: Allmänt

Tjena! Sitter just nu och har lite rast på jobbet och funderar lite över framtiden och även den gångna säsongen. Så tänkte ta och skriva ett litet blogginlägg om mina tankar för tillfället.

Vi slutade som alla vet, på en fjärdeplats i All-Trean och det är en stor förbättring mot förra säsongens sjundeplats. Förra säsongen hade vi både Vänersborg och Hovås som var i en klass för sig och som denna säsongen inte gjort bort sig i div.2 heller. Denna All-Trea har varit lite jämnare, nästan bara Stenungsund som har stuckit ut ordentligt och varit väldigt bra, absolut inte omöjliga, men väldigt duktiga!

Vi låg näst sist med fem omgångar kvar och vi skulle få kämpa för att försöka komma på en play-off plats. Vem hade kunnat tro att vi med fem matcher kvar skulle komma fyra och vinna fyra av de fem sista och ta poäng i alla matcher?

 

Tar med oss in i kvalet: 

- Tre hållna nollor de tre senaste matcherna. Givetvis en skön självförtroendeboost, inte minst för den suveräna Johan Hallén. Självklart är det en boost för alla att inte släppa in mål, och knappt släppa till några farliga chanser. Ett bra försvar bidrar till en bra offensiv så småningom också, sätter vi de klara chanserna som vi får vilket brukar vara två, tre stycken varje period så bådar det otroligt gott med tanke på stabiliteten i defensiven.

- Positiva gubbar! Med de senaste resultaten så följer givetvis ett gött humör med. Ett bra go på träningar och matcher är A och O för att få med sig bra resultat. Och ett bra go blir det oftast när man får resultaten med sig. 

- Alla lag står på noll poäng när kvalet startar. Vare sig man har kommit från div.2, vunnit All-Trean eller tagit sig förbi ett play-off spel så står alla på noll poäng. Tidigare poäng spelar absolut ingen roll nu. 

 

De ryktas.. :

- Att ... "s"Calle Lövgren käkade pizza på Canton för första gången förra veckan och sa "Det är fanimej den godaste pizzan i stan". 

- Att ... Viktor Andersson ska beställa nya klubbor för femtioelfte gången denna säsongen. Gör han inte poäng på en match så beställs tre nya stickor direkt! Fast med dom otroligt känsliga handlederna så behövs det absolut senaste... 

- Att förra säsongens #16 briljerande på onsdagens träning och även kommer att göra det denna fredagskväll. 

Annat: 

- Tårta har det blivit efter varje träning de senaste veckorna. Massor av grabbar har fyllt år i laget vilket innebär att man ska köpa tårta till alla eller betala 500 kronor till böteskassan. Inte nog med de så fick vi tårta av Linda också som ett lycka till inför kommande kval och som ett tack att vi tagit oss dit. Hon är allt bra hon, vår ordförande!

- Om man bortser från själva träningarna så har #20 spenderat ungefär 15 minuter i omkl.rummet totalt under de senaste 7-8 träningarna. Orsaken till att #20 vill hem så otroligt fort är inte alls något mysterium, den goa grabben i hörnan har nämligen fått order om att skynda sig. Av vem? nja, det låter vi vara osagt. 

- Pingisturneringen i omkl.rummet börjar att gå mot sitt slut och en efter en åker ur turneringen. Semifinaler väntar och vem som blir pingiskungen 15/16 återstår att se... 

 

Ha en trevlig helg! 

/ #10. 

 

Kommentera inlägget här: