www.Skaraik.blogg.se

Följ med på våran resa tillbaka till hockeytvåan. www.skaraik.se

#7 Viktor Andersson

Kategori: Allmänt

Efter Rasmus Sköld och Oliver Pettersson så var det dags för en aning äldre herre att lägga pennan på pappret och skriva sin namnteckning för att tillhöra Skara IK säsongen 15/16. Det är nämligen en av de två bröderna från Öglunda. Killen som har flest andra assist i hela Skara IK och som numera bor i Skövde och konkar runt på högskolan med en tjej under varje arm och en häst av Raplh Lauren på bröstet. Viktor "Jörgen" Andersson är klar för SIK.
 
 
 
Viktor, som kom upp tidigt i A-laget hade sin roll som en hårt jobbande tredjecenter i flera säsonger. Nu de senaste säsongerna har han förutom det hårda jobbet, börjat producera framåt och har varit en av de bästa poängplockarna i SIK de två, tre senaste säsongerna. Det är alltså en otroligt viktig förlägning och under All-Trean så var kedjan med Viktor, Otto och Robin Lilja den allra främsta.
 
Viktor är lurig i en mot en situationerna och hittar ofta passningarna som de flesta andra inte ser. Kan också lösa svåra och trånga situationer i egen zon och är väldigt trygg med pucken. 
Med ett bättre skott så skulle Viktor göra ännu fler poäng. Det är något att förbättra tills nästa säsong.
 
"Jörgen" som han kallas är född 1991 och är bland de äldre i laget. När han är på rätt humör så är han viktig i omkl. rummet och i båset med sitt snack. Viktor kommer absolut att bli en viktig spelare för jakten på div.2.
 
// #10. Victor Svedberg.
Kommentera inlägget här: