www.Skaraik.blogg.se

Följ med på våran resa tillbaka till hockeytvåan. www.skaraik.se

Matchblogg

Kategori: Allmänt

Ja nu återstår det bara en fredagkväll och sen en lång och härlig lördag innan det blir söndag då Rönnängs IK kommer på besök. Vi kunde inte göra en ultimat träning denna fredag då vi endast var 16 man på träningen. 20 krävs för att få en träning som man vill ha. Detta är dock ingen som helst ursäkt utan vi ska stå 110% redo på söndag mot Rönnäng och vi ska göra allt för att vinna matchen! 
 
Fyll på tanken, pumpa däcken och ta med er vänner och familj till Skara Ishall på söndag klockan 17:00. 
 
Inför Rönnäng: 
- Vi måste bli.. Det där vinnande laget igen då vi inte behövde spela våran absolut finaste hockey för att vinna utan vi kom till matchen, gjorde jobbet och tog de tre poängen. Nu krävs det såklart mer iochmed bättre motstånd, men kommer vi in i vinnarspåret så är det alltid jädrans svårt att slå ett vinnande lag. Speciellt oss. "oops" kanske ni tänker då men det slår mig faktiskt nu att det fortfarande var denna säsongen då vi manglade sönder lag och hade 10 raka segrar och tog 11 vinster av 12 möjliga i grundserien. 
 
- Utav 12 spelade perioder.. Plus en fem minuters sudden death så har vi spelat dåligt tre perioder. Tre perioder på fyra matcher har gjort att vi står på endast ett poäng. 60 minuter av hästjobb krävs för vinst, så är det bara. Studsar inte puckarna med oss och vi får det kämpigt så är det bara att man fortsätter att jobba.
 
- Dagens citat. “There is no one giant step that does it. It’s a lot of little steps.” – Peter A. Cohen. Ja, med alla våra småsteg så måste det vara dags att komma någonstans och få ut något av "a lot of little steps". En trea. 
 
Hemmamatch.. Vi är tillbaka på hemmais igen och här ska vi vara extra svårslagna! Vi ska styra och ställa i matchen, Rönnäng ska få rätta sig efter oss och inte tvärtom. 
 
Om Rönnäng:
- Har för mig att vi på försäsongen förra säsongen mötte Rönnäng två gånger och fick stryk båda gångerna..
 
- Kommer ihåg dom som ett stort och fartfyllt lag som gick stenhårt på kassen. Lär inte ha ändrat sig så mycket. Det gäller verkligen att vi tar kampen framför båda målen. 
 
- Har haft riktigt bra procent på powerplayet i All-Trean och vi får inte bjuda på några utvisningar som vi har vart ganska glada på att göra tidigare.
 
- Spelade i samma serie som våra grannar Lidköping, men också i samma serie som Stenungsund och Vänersborg. Man blandade och gav ganska friskt i resultaten och fick stryk och vann mot både Vänersborg och Stenungsund Stingers. Fick även stryk av Uddevalla HC som vi spöade i en match och fick stryk i en annan på försäsongen. Mot Lisch Red Roosters då?  Endast vinster varav sista matchen mot Lidköping slutade 2-10 till Rönnäng, annars 7-3 på västkusten. 
 
- Tror faktiskt att det är ett ganska svajigt lag som har hög högstanivå men en väldigt låg lägstanivå. Vi ska göra dom dåliga. Dom kom trots allt trea i sin serie och vi kom etta. Vi är favoriter och vi bör leva upp till det. Vi gömmer oss inte bakom att vi har fyra raka torsk och står på ett poäng. 
 
Se till att sprida bloggen lite och få tillbaka våra läsare!
 
Ses på söndag.
 
// #10. Victor Svedberg. 
Kommentera inlägget här: