www.Skaraik.blogg.se

Följ med på våran resa tillbaka till hockeytvåan. www.skaraik.se

Tobias Magnusson

Kategori: Allmänt

Likt Marcus Persson så är den jämnårige backen Tobias Magnusson klar för fortsättning i Skara IK säsongen 15/16.
 
Tobbe har numera blivit en rutinerad back nu när han går in på sin 6e säsong med A-lagshockey. Han bidrar till en bra stämning i omkl.rummet och är en ledarfigur. 
 
Hur beskriver man Tobias Magnusson då? 
 
Det är en kille som skulle gå in ensam genom Mordors portar om det skulle gynna laget. Han skulle slåss ensam mot Voldermorts armé om det skulle gynna laget. Han skulle täcka slagskott med ansiktet ifall det skulle gynna laget. Ni förstår vart jag vill komma, Tobbe är en sjuhelvetes lagspelare som är otroligt nyttig i boxplay och framför kassen i powerplay. Han har under den gångna säsongen förbättrat sitt spel utan puck i defensiv zon och det är inte många som kommer förbi #19 i Skara IK. Tobbe är inte heller rädd för att tacklas eller stå upp för en lagkamrat om tillfälle skulle ges. Allt för laget, laget före jaget. 
 
Alltså en ooootroligt viktig spelare och som jag skrev så är han en ledarfigur med sitt postiva sätt i båset och framförallt så visar han vägen på isen genom sitt fysiska och uppoffrande spel.
 
Jättetrevligt att han har skrivit på för ännu en säsong! Ska tilläggas att Tobias, likt Marcus, har varit Skara IK trogen hela karriären. 
 
// #10. Victor Svedberg.
Kommentera inlägget här: