Nederlag

Kategori: Allmänt

Efter att ha varit uppe bland molnen efter segrar mot både Skillingaryd och Falköping så har vi under de två senaste veckorna verklingen kommit ner på jorden efter dubbeltorsk mot HCL och nu senast mot Uddevalla.

Uddevalla var inte bättre än oss, verkligen inte och inte Lidköping heller. Vi har oss själva att skylla och enbart oss själva för att vi förlorat. Vi gjorde en bra period i varje match och det var andra perioden. Mot Uddevalla var det Henri som höll Uddevalla kvar i matchen. Vi hämtade om ett 0-2 underläge till 2-2 och hade bud på mycket, mycket mer men pucken ville inte in samtidigt som Henri gjorde en riktigt bra match! Henri stod alltså i Uddevalla pga. att Uddevalla hade alla sina målvakter på sjuklistan.

Låt oss iställlet blicka framåt mot en ny härlig hockeyvecka med endast fredag ledigt. Uddevalla hemma på onsdag och Falköping hemma på söndag. Revanch ekar i allas huvuden efter senaste nederlaget mot Uddevalla. Vi ska visa att vi är något att räkna med i vinter. En seger behövs på onsdag för att få upp självförtroendet igen. Vi lär oss av de senaste förlusterna och nu fokuserar vi framåt istället.