www.Skaraik.blogg.se

Följ med på våran resa tillbaka till hockeytvåan. www.skaraik.se

Andra raka

Kategori: Allmänt

Det var KB Knights / LN70 som stod på andra sidan denna kvällen som matchen innan hade förlorat mot Tidaholm med 11-1. Vi hade pratat mycket innan matchen om att det var vi som skulle sätta tempot i matchen och att vi alltid skulle vara ödmjuka. KB LN70 var endast 11 man och vi var 22, vi skulle mosa i 60 minuter. Efter 60 minuters lir så visar resultattavlan 16 för oss och 0 för KB LN70. All heder till KB LN70 som ändå spelar vidare och inte ballar ur i slutet av matchen. Vi om några bör väl veta hur det känns att glida runt och vara ett strykgäng. Haha.
 
Bra:
- Att vi spelar hockey i 60 minuter. Alla vill vara med och bidra även när siffrorna rann iväg. Vi körde hela vägen!
- Hemmapubliken fick se oss vinna hemmapremiären!
- 83! skott framåt varav 16 sitter i nätet.
- 66.67% i PP. Hoppas vi får uppleva det på fredag igen!
- Hållen nolla, säsongens första. Vilket motstånd det än är så är en hållen nolla alltid en hållen nolla.
 
Måste påpekas:
- Långa byten. Det var väldigt ofta vi gjorde långa byten istället för att åka och byta när vi hade chansen. Vi ville istället göra mål i varje anfall och jag tror att om vi inte hade fuskat med bytena så kunde siffrorna blivit ännu större.
- Sen matchstart pga. att domarna inte var nöjda med slipningen och var tvungna att slipa skridskorna två minuter innan pucken skulle släppas.
- Étt hundratal i publiken, bör väl bli mer tills nästa match nu när vi har börjat bra.
- Samuel Hou och Sköld gör sina första tävlingsmål i A-lagsspel. Kul!
- Vi rullade på fyra fulla kedjor nästan hela matchen. Ska man vara med i toppen så är det bra om så mycket folk som möjligt spelar så mycket som möjligt. Blir matcherna tighta så kan man gå ner på folk, men så länge spelet rullar och vi får utdelningen så är det helt rätt att spela på fyra kedjor.
- Vi är redan laddade för Blue Riders. Kan det bli tredje raka segern mot dom på fredag?
 
// #10 Victor Svedberg
Kommentera inlägget här: