www.Skaraik.blogg.se

Följ med på våran resa tillbaka till hockeytvåan. www.skaraik.se

1 dag

Kategori: Allmänt

En dag kvar till seriepremiären borta mot Lerum. En enda dag. En träning ska vi avverka ikväll där fokus ligger på fart och fläkt. Detta ska bli så sjukt roligt! En trea ska med hem till Skara och vi ska vara med i toppen redan från början. 
 
Otto Larsson, som alla vet är klar för Skara IK. Efter två år i Tyringe och ett i Nittorp så väljer Otto att komma hem till Skara. Om det är så att klubbar högre upp i seriesystemet vill ha Otto så är han fri att gå. Riktigt bra nyförvärv som kommer höja laget. Otto är en poängspelare och ja tror själv att han kommer höja sig ett par snäpp nu när serien drar igång. Otto kommer att bidra med rutin och ledarskap, men framförallt med poäng tror jag. Välkommen #17! 
 
Även Jimmy Modén är klar. Han har valt att börja spela igen efter att han mer eller mindre hade lagt av efter förra säsongen. Jimmy är numera back på träningar och han kommer att bidra mycket både offensivt och defensivt. Rutin har han också både från div1 och div2. Så välkommen tillbaka #15!
 
En bortamatch i Göteborgs förort Lerum är det alltså som väntar imorgon. Aldrig
lätt åka mot Göteborg med den spelstilen man har där. Det är inte heller lätt att vinna en seriepremiär men vi ska tamejfan göra allt för att göra det. Vi ska hålla oss på vinnarspåret som vi varit på nu det senaste. Lerum ska få rätta sig efter oss och inte tvärtom, det ska vara vi som bestämmer tempot ute på isen, inte Lerum. Det är vi som ska ha en jädra fart på grillorna där ute, inte Lerum. Det är vi som ska ta tre poäng, inte Lerum. Vi står redo för en underbar säsong tillsammans i Skara ishockeyklubb.
 
På återseende. / #10 Victor Svedberg. 

KOMMENTARER:

  • Niclas säger:
    2014-10-02 | 11:33:40

    Rör ni på grillorna i 3 perioder så vinner ni :-)
    Lycka till

Kommentera inlägget här: