www.Skaraik.blogg.se

Följ med på våran resa tillbaka till hockeytvåan. www.skaraik.se

Pratstund med tränaren N.S

Kategori: Allmänt

Ett kval stundar och då passar det väldigt bra att ta tempen på vår tränare Niclas Svedberg. Spelarbloggen mötte tränaren efter tisdagens träning som innehåll ett bra tempo och med siktet inställt på kvalserien.

Niclas Svedberg, ett kval ligger ungefär en och en halv vecka bort, Hur känns det?
Vi kommer till kvalet med en väldigt bra känsla där tron är att vi kan rubba vilket lag det än blir.
Hur är läget i truppen?
Väldigt bra. Någon förkylning med räknar med att alla finns tillgängliga nästa fredag.
Det ser ut som vi får Tibro, Hisingen samt vinnaren av Playoff 1 i vår kvalserie. Kommentar på detta?
En rolig grupp. Hisingen är ett bra lag men absolut inget omöjligt motstånd. Tibro kommer från hockeytvåan och ska vara det bättre laget men har förlorat en del så omöjliga ska dem inte vara. Oavsett vilket det fjärde laget blir så är ju Tibro jättefavoriter och om det inte skulle klara sig skulle de vara en skräll.
Vad är ambitionen i detta kval och hur långt tror du Skara IK kan gå?
Ambitionen för mig är att alltid vinna. Med 6 matcher på 2 veckor måste man komma väl förberedd och pricka rätt i formkurvan och görs detta så har vi alla möjligheter
Vad ser du som Skara IKs främsta hot mot motståndarna?
Vår defensiv har tagit oss hit plus att vi under säsongen bara blivit bättre och bättre. Vi har fortfarande inte gjort en 100 % match men det kommer nu i kvalet.

Som sagt så kommer uppdateringar på bloggen angående kvalet och vad som händer fram tills det drar igång, så håll ögonen öppna.
Vi i laget vill också passa på att tacka supportrar och sponsorer, folk kring laget som har varit med och bidragit till att vi tagit oss så långt som vi nu har gjort. Nu väntar det roligaste på hela året. Vi räknar med minst lika bra stöd nu när det ska avgöras.

Ha en helt underbar onsdag. / #6
Kommentera inlägget här: