www.Skaraik.blogg.se

Följ med på våran resa tillbaka till hockeytvåan. www.skaraik.se

2014

Kategori: Allmänt

2014 börjar gå mot sitt slut och tänkte ta en liten runda tillbaka under året och skriva om:
 
2014s:
 
Skönaste vinster: Efter så galet mycket motgångar så åkte vi till Linköping i början av mars för att spela kvalmatch för att få stanna kvar i div.2. 34 raka förluster innan men denna matchen vann vi, om jag kommer ihåg de rätt så stod det 0-5 till oss efter 12 minuter av första perioden. Så extremt skönt var det att äntligen få vinna igen efter ett gäng uddamålsförluster!
 
Segern borta mot Partille denna säsongen satt riktigt fint också! Det finns inte många i Skara IKs A-lag som tycker om att möta Partille, speciellt inte på bortaplan. Men allt klickade rätt och vi vann matchen med 1-8. Tänk om vi skulle kunna göra såna matcher lite oftare, då har jag svårt att se att vi kommer att tappa så många poäng.
 
 
Nyförvärv: Efter att ett par tunga namn lämnat oss och även tränaren Björn Brunstedt så fick Nicklas och Walle uppdraget att träna Skara IK säsongen 14/15. Vi fick in spelare som Jesper Liljeblad, Anders Nordberg, Matte Larsson, Johan Krause, Oliver Pettersson och Otto Larsson. Och ärligt talat så är det riktigt bra nyförvärv som har stärkt oss rejält.
 
 
Mest utvecklade spelare: 
Det finns ett par spelare här som har utvecklats riktigt mycket och det är t.ex. Henrii. Han har faktiskt tagit ett kliv framåt i sin utveckling och blivit jämnare i spelet. Vi har haft den äldre Matte Larsson nere på träingarna ibland, alltså Ottos brorsa och han har hjälpt målvakterna med mycket detaljer som gjort båda bättre!
Tycker att trion Viktor, Lilja och Krause har utvecklats mycket när de har varit en hårt jobbande första kedja som gjort en hel del poäng!
 
Värdefullaste spelare: Inte så jätte troligt att ja enbart skriver en person här. Laget före jaget gäller!
 
Tomte: Carl Olofsson är HELT KLART årets tomte. Hans kommentarer och agerande för honom högst upp i listan på årets tomte. Nedanför honom som ligger och nosar är Tobias Magnusson och Andreas Fagerlind som båda två är riktigt sköna snubbar som man också bidrar till ett roligt snack i omkl. rummet. Men högst upp på listan har vi alltså Carl Olofsson.
 
 
 
Mest stressade och hetsiga spelare: Calle Lövgren alla dagar i veckan. Brukar vara tokstressad och är klar ca. en halvtimme innan det är dags för genomgång eller is. På isen som alla vet så är han väldigt hetsig och är ofta inblandad i gruff. Fredrik Johansson tror att det har med hjälmen att göra, "varje gång han tar på sig hjälmen så får han diagnosen ADHD, tar han av sig den så är det lugnt för det mesta" 
 
Eldsjälar: Här har vi många som t.ex. Amanda Svensson, Katharina, Fredric, Linda, Björn, Stefan, Lilja, CG och Erling som dag in och dag ut hjälper oss i laget, stort tack! 
 
Idag är det dags för "julträning" då det kan hända lite vad som helst. Robin Lilja brukar skola om sig till målvakt och briljera t.ex. 
 
Vi ser fram emot ett härligt 2015 där vi ska utmana alla lag i All-Trean och kanske i ett kval upp till div.2! 
"En härlig utmaning" som en viss Patrik Åstemo ofta sa.
 
God jul och gott nytt år önskar alla i och omkring Skara IKs A-lag!
 
/ #10. Victor Svedberg.

KOMMENTARER:

  • Anonym säger:
    2014-12-17 | 17:42:15

    Skönt man inte märkts av och gjort jobb för er då ;) // Fredric

  • Anonym säger:
    2014-12-18 | 22:05:00

    Skönt att man inte märkts av så man kan räknas som nyförvärv ;) // Anton

Kommentera inlägget här: