En sämre fredagskväll

Kategori: Allmänt

Denna fredagen så var tanken att vi skulle ta bussen till Skillingaryd för att revenchera oss förra förlusten. Så blev inte fallet. Jag har varit med om ett par tråkiga fredagar men denna toppar den listan.

Vi anländer till Skillingaryds ishall 17 minuter innan matchuppvärmning. Alltså blir det en snabb genomgång och ett snabbt ombyte. Trots detta så gör vi en helt okej första period där vi skapar en hel del heta chanser men inte kan få in pucken. Det får däremot Skillingaryd som går till pausvila med 2-0. Vi har ändå en ganska så skön känsla med oss in i andra perren men den sköljs bort ganska omgående när Skillingaryd ökar på ledningen gång på gång. Det står 7-0! efter två spelade. Det ska bli en period vi snabbt ska glömma och gå vidare ifrån.

I tredje så vinner Skillingaryd perioden med 3-0 och matchen med 10-0. Ett förödande resultat och helgen kunde inte börja sämre.

För dåligt:
- efter att vi släppt in ett par puckar så känns det som att vi slutar att tänka. Vi åker runt som yra höns och gör i stort sätt ingen nytta.
- Att släppa in tio puckar är alldeles för dåligt.
- Att inte göra ett enda mål är alldeles för dåligt.
- Ras. Vi måste kunna stänga igen kiosken när vi ligger under med 3-4 puckar. Det får inte rinna iväg såhär!