www.Skaraik.blogg.se

Följ med på våran resa tillbaka till hockeytvåan. www.skaraik.se

Matchen och matchen

Kategori: Allmänt

 7-1 efter 7 minuter in i tredje, så var matchen avgjord. Vi vinner ännu en gång mot grabbarna från Linköping. Det är en match med mycket mål, mycket utvisningar och mycket känslor. Linköping gör allt för att försöka störa oss. Till och med deras tränare står och skriker könsord osv till oss på planen. Trots allt detta så har vi br
-a koll på matcheno och vi vinner till slut med 7-4.
 
Fantastiskt: 
- Fagers hattrick.
- Vi gör 7 mål på en match. 13 på två. 
- andra kedjan med Lilja, Amnér och Larsson har hittat rätt. viktigt inför dagens möte. 
- 101 utvisningsminuter. Faktiskt lite kul.
- Johan Hallén.
 
 
 
Inte så fantastiskt: '
- Linköpings uppträdande. 40-50 åriga gubbar som står i båset och skriker könsord till oss. Även spelarna, riktigt löjligt.
- Knätackling på Viktor och sedan en spark mot honom.
- 102 tappra i publiken. Ni som inte var där se till att komma ikväll.
- släppa 7-1 till 7-4. 
 
Det var allt om matchen i torsdags och jag tänker istället börja skriva lite om matchen idag. Ljungby som vann sist mot Töreboda och som spöade oss med klara 4-0 är det som kommer till Skara idag. Storväxt lag med mycket äldre spelare med rutin. 
 
Medicinen för att slå Ljugby:
- De flygande anfallen blir viktiga. Blir vi fast i anfalsszon så är Ljugby bra i sin försvarszon eftersom de har såpass stora backar som har det lättare att försvara när vi snurrar runt än om vi kommer i flygande anfall. 
- Inte ta några onödiga utvisningar som vi gjort de här två matcherna mot Linköping. De har ett hyfsat bra powerplay, Ljugby.
- Sätta chanserna vi får och vara riktigt effektiva. 
- Vårat powerplay, viktigt att vi gör det bra.
- Backchecken, Ljungby anfaller med hela laget, inte bara 2-3 stycken utan med alla 5. Så det gäller att alla 5 som är inne jobbar hem och hittar någon att markera. 
 
Se till att ta med tjejen, brorsan, killen, systern, mormor, morfar, farfar, farmor och allihopa till hallen klockan 16:00 idag.
Skara IK - Ljugby. 
 
/ Victor Svedberg #22
 
Kommentera inlägget här: