www.Skaraik.blogg.se

Följ med på våran resa tillbaka till hockeytvåan. www.skaraik.se

Kämpa

Kategori: Allmänt

I onsdags åkte vi på ett bakslag, ett rejält bakslag. 0-14 mot Boro Vetlanda, det finns egentligen inte så mycket att säga om matchen. Vi var bra med första 7-8 minutrarna, vi var absolut inte sämre än Boro. Men sen händer något, misstagen kommer och med det också målen. 5-0 efter första perioden och så var den matchen. Jag menar, hur ofta reser man sig från 5-0 efter en period när man dessutom förlorat matchen innan med 10-3? Tungt.

Vi har alltså släppt in 24 puckar på 2 matcher, och det har vi i laget fått höra från alla håll och kanter. Tungt.

De 3 första omgångarna så är det riktigt bra lag som står på andra sidan isen, som jag personligen tror kommer vara med i toppen och slåss. Tungt.

Jimmy Modén, våran kapten, blev skadad sista matchen innan seriespelet. Johan Hallén och Rasmus Sundén stod redan på skadelistan och alla 3 behövs verkligen. TUNGT.

MEN, det är som det är. Nu är vi här och det är vi som ska göra det. Vi har målet att hänga kvar i div.2 och det ska vi fanimej göra. På gästboken så skriver folk att vi ska skämmas och att styrelsen ska värva spelare. Jag är stolt över att få representera Skara IK, alla i laget är kanonkillar och vi har jävligt roligt ihop. Vi i laget vet vad som gäller, vi har inte det starkaste laget på pappret. Vi är unga och orutinerade de flesta av oss, men vi ska kriga, vi ska kriga hela vägen, 32 matcher + ett kval. Ni ska aldrig få stå på läktaren och tycka att vi inte gjorde vårt bästa. Då gäller det också att ni står på läktaren, att ni kommer ner till hallen för att stödja oss. Vi behöver det. Vi ska klara detta, VI som förening ska stå starka och klara div.2 kontraktet. Glöm inte att serien är lång och det är många poäng kvar att spela för.

Ikväll är det match, HC Dalen eller "Real Dalen" om man så vill är det som står på andra sidan. Dalen är ett riktigt bra lag. Vi ska göra vad vi kan + lite till. Idag ska vi jobba i 60 minuter så får vi se hur långt det räcker.

// # 22

KOMMENTARER:

  • Erling säger:
    2013-10-11 | 13:31:10

    Bra skrivet Viktor. Bry er inte om att titta i gästboken vad alla bittra personer skriver(Dom fick förmodligen inte vara med att leka indian o cowboy när dom var små)utan fokusera på hockeyn istället. Kör hårt o lycka till ikväll.

  • Niclas säger:
    2013-10-11 | 16:23:42

    Hallå 22!

    Säkert att du är född -95 mkt kloka ord av dig tror att du inte har ett fel tryck på tangenterna.
    Dom som är insatta i vad som händer vet att ni behöver tid och att det som gjorts måste göras.
    Fightas på plan ni så kommer vi trogna supporters ner och hejar.
    Pusha gärna för vårt nya juniorlag som säkert behöver ert stöd precis som dom stöder er.

    Bryt ihop och kom igen nu :-)

  • #22 säger:
    2013-10-13 | 14:01:41

    Tack Erling och Niclas!
    Ska försöka vara med juniorlaget någon match när jag inte har alagsmatch!

Kommentera inlägget här: