Alingsås borta, GIK hemma

Kategori: Allmänt

Längesen ett inlägg, men ska försöka summera de gångna matcherna på ett bra sätt.
Alingsås borta spelade vi riktigt bra ishockey i två perioder där vi inte släppte till mycket. Styrspelet fungerade bra och vi släppte endast fyra skott på två perioder. 1-3 ledde vi med inför tredje perioden. I tredje så drar vi på oss allt för mycket utvisningar och därmed bjuder in Alingsås i matchen igen och således kvitterar de och tar sedan också ledningen. Alingsås drar också på sig en utvisning i slutminuterna och där hänger vi ett genom #4. Matchen går till förlängning där jag tycker spelet är ganska ojämt men Alingsås sätter dit en puck och avgör matchen.
För att tillägga så är Alingsås Hockey riktiga dåliga vinnare. Vill inte dra hela laget över en kant men en handfull spelare ägnade tiden efter matchen för att håna oss. Pinsamt Alingsås, Pinsamt.

Matchen hemma senast mot GIK var en lyckad sådan. Vi tar med oss 3 poäng. Vi spelar ingen skön hockey men vem fan bryr sig när vi tar med oss 3 pinnar. Det är ju det som räknas. Vill lyfta fram våran målvakt #30 som var briljant denna match.